Glöggmyskväll?

glöggmys

Vid två tillfällen de senaste åren så har ÅH Konst & Kulturförening anordnat en ”Glöggmyskväll” i föreningsgården, det har varit trevligt och uppskattat.

Vi anordnar gärna en liknande kväll i år men då förutsättningarna förändrats från tidigare år; f o m oktober detta år så tas det ut en avgift av samfällighetsföreningen på 300-500 kr för föreningar som vill hyra föreningsgården.

Vi har som förening haft som motto att medlemsavgiften ska vara låg och att våra medlemmar inte ska belastas med några extra kostnader. Men nu då förutsättningarna förändrats så ser vi ingen annan råd än att, OM vi ska anordna aktiviteter i föreningsgården,  måste vi ta ut en mindre avgift för de som deltar i aktiviteter i föreningsgården.

Finns det något intresse för att vi anordnar en ”Glöggmyskväll” i föreningsgården med dessa nya förutsättningar (en mindre avgift)? Hör gärna av er på hemsidan, FB-sidan eller med ett mail till arstakonst@gmail.com

Inkommer tillräckligt många intresseanmälningar så är datum för ”Glöggmyskvällen” satt till fredag den 4 dec kl 19-21. Vi sjunger julsånger och/eller andra sånger, dricker varm glögg med pepparkakor och som en extraaktivitet så byter vi julklappar med varandra (julklapp inköpes för ca 50 kr).

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Glöggmyskväll?

  1. Gunilla Gramell skriver:

    Varför tar Samfälligheten ut en avgift ? Vi alla äger ju Föreningsgården,som bor i ÅH och har stuga, Det betalar vi ju genom Samfällighetsavgiften…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s